Spørsmål og svar

Hvordan bestiller jeg?

Du ringer 67 56 41 71 da kommer du oftest til vår telefonsvarer hvor du legger kan legge igjen en beskjed (bestilling). Bestillingen bør inneholde ditt navn, telefonnummer (helst mobilnummer), hva slags type hund du ønsker å klippe, og eventuelt når du ønsker timen. Vi tar kontakt med deg så fort vi kan for å bekrefte timen, eller endre tidspunktet.

Huskeliste - hva bør jeg ha med meg?

Huskelisten blir enkel: Ta med hunden din. Vi har bankterminal men om du ønsker kan du selvfølgelig også betale kontant når du kommer tilbake for å hente hunden din.

Hvordan skjer levering og henting?

Når du ankommer blir du møtt av en av oss. Du får prate med den frisøren som skal klippe hunden din om hvilken frisyre den skal ha, hva som er mulig og hva du foretrekker osv. Man får ikke å være til stede under behandlingen. Grunnen til dette er at det blir enklere å behandle hunden når den bare har en person å forholde seg til. Når hunden er ferdig klippet, ringer vi deg.

Hvor lang tid tar det å klippe en hund?

Det kommer veldig an på hundens rase, størrelse og type klipp. Man kan estimere til minimum 2,5 timer. Hvis ikke annet er avtalt så ringer vi deg når hunden er ferdig. Hunden blir bare så glad og dermed vanskelig å klippe ferdig hvis du kommer innom før den er klar.

Hvor mye koster en standard behandling?

Dette kommer veldig an på hundens rase, størrelse og type klipp. Men vi har en utgangspris for hver rase, så vil vi estimere om det påløper noe ekstra i forhold til i hvilken tilstand pelsen er. Vi blir sammen enige om hva du ønsker og hva som er mulig å få til før vi anslår en pris. 

Hva bør jeg gjøre før jeg kommer?

  • Lufte hunden like før ankomst
  • Ikke gi den for mye mat
  • Gre ut floker (Hvis en langhåret hund ikke skal kortklippes lønner det seg for deg å børste ut mesteparten av flokene selv slik at den totale prisen blir lavere.)

Hva må jeg gjøre etter en hundeklipp?

Det vil lønne seg å gre pelsen jevnlig med børste og kam, samt holde pelsen ren ved å vaske/shamponere pelsen ved behov. Gjerne hver andre til tredje uke.

OBS - ved ny-klipte klør

Det hender at vi klipper klørne litt for mye slik at de kan begynne å blø litt. Dette er helt udramatisk og stoppes lett med et pulver vi "dipper" kloa i. Vær imidlertid oppmerksom på at det hender hunden kan skrape opp dette igjen hvis den "freser" rundt på hardt underlag som f.eks asfalt. Hvis en klo begynner å blø igjen vil det stoppe av seg selv etterhert.

Telefontid & åpningstid?

Telefon er selvfølgelig åpen hele døgnet. Salongen er i hovedsak åpen alle ukedager fra kl 09.00 og holder åpent til vi er ferdige med siste hund, oftest vil det si ca til kl 17.  I ekstra travle tider enda noe senere. Siste timeavtale vil være fra ca kl 14.

Hva annet enn frisering av hund gjør dere?

Vi driver primært bare med hundefrisering, men vi har også en butikk i samme rom som du avleverer hunden din. Her selger vi blandt annet hunde-shampoo, børster og kammer. 

Ønsker du KUN kloklipp gjør vi dette også, etter Drop-in prinsippet. Pris er kr 150,-